1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
352 Views
Celostni in individualni pristop k človeku bo vedno prinesel najboljše rezultate. Upoštevanje posameznikovih želja in integracija stvari, ki jih v dani situaciji oziroma trenažnem procesu potrebuje sta dva zelo pomembna ključa do uspeha.

Paket 5-ih individualnih ur

230€

Paket 10-ih individualnih ur

400€


Kaj vsebuje?

  • Evalvacija
  • 5 oziroma 10 individualnih treningov
  • Spremljanje napredka

Evalvacija

Vsak človek predstavlja unikat, zato moramo temu primerno oblikovati tudi trenažni proces. Vsak izmed nas se tekom življenja srečuje z bolečino. Naj si bo to rahla bolečina v ramenu, kolenu, kolku, križu ipd. Vsaka bolečina pusti na našem telesu določene posledice, ki se lahko kažejo v ne neoptimalnem delovanju telesa. Evalvacija temeli na segmentalni in gibalni analizi drže ter gibanja na podlagi katerih se izoblikuje individualni vadbeni program. Tu se določijo točni cilji in prioritete h katerim se strmi tekom trenažnega procesa.

Individualni treningi

Na podlagi opravljene evalvacije se izoblikuje vadbeni program, ki strmi proti zastavljenim ciljem. Individualni treningi vsebujejo celostni pristop k človeku kar pomeni, da se v sam proces vključijo tako treningi z lastno telesno težo, treningi za moč, propriocepcijo, mobilnost, tehnike dihanja, IASTM ipd.

Se zanimaš za individualne treninge? Vpiši svoje podatke in se dogovorimo za termin.

Ime in priimek

Telefonska številka

Elektronski naslov