Mesečni spletni vadbeni program

20.00

Potrebuješ motivacijo, vodenje skozi proces ali pa zgolj nove različice vaj? Naroči se na HFP mesečni vadbeni program!

SKU K1 Category:
Potrebuješ motivacijo, vodenje skozi proces ali pa zgolj nove različice vaj? Naroči se na HFP mesečni vadbeni program!

Vsak mesec te na tvojem računu pričaka en vadbeni program s kategorijo po izbiri. Izbiraš lahko med štirimi kategorijami:

  • Izboljšanje počutja na delavnem mestu

Tukaj te pričakajo preproste vaje, ki ti olajšajo bolečine in mišične napetost s katerimi se vsakodnevno srečuješ na svojem delovnem mestu. Vaje ti ne vzamejo več kot 5 minut na vsako uro in te ne prepotijo. Tvoja produktivnost je močno pod vplivom tvojega počutja. Ustvari si delovno mesto brez bolečin.

  • Izoblikovanje telesa

Želiš preoblikovati svojo postavo ali pa zgolj pridobiti kakšno idejo za novo vajo? Program Preoblikovanje postave je sestavljen iz vaj za stabilizacijo, moč in aerobnih vaj s katerimi izzoveš svoje telo!

  • Izboljšanje telesne drže in korekcija gibanja

Imaš okrogla ramena, glavo potisnjeno naprej, močno lordozo (medenico pomagnjeno naprej), ne moreš dvigniti roke nad glavo…? Vsak mesec te pri programu Izboljšanje telesne drže pričaka test, s katerim lahko preveriš svoje trenutno stanje. Testu nato sledijo vaje s katerimi dano situacijo izboljšaš. Vsak mesec pri drži naslavljamo drugo situacijo tako, da se testi in vaje skladno s tem izmenjujejo.
Primer: mesec maj:
Znebi se okroglih ramen
1. Test za upogib ramena
2. 3-5 vaj s katerimi lahko izboljšaš stanje

  • Vadba z lastno telesno težo

Ti vadba v fitnes centru ni ljuba in presegaš na vaje z lastno telesno težo? Vadba z lastno telesno težo vključuje krepilne vaje in vaje mobilnosti s katerimi poskrbiš za izoblikovanje svoje postave in dobro počutje.

 

Dodatne informacije

Kategorija

Izboljšanje počutja na delavnem mestu, Izboljšanje telesne drže in korekcija gibanja, Izoblikovanje telesa, Vadba z lastno telesno težo