1 View
Celostni in individualni pristop k človeku bo vedno prinesel najboljše rezultate. Upoštevanje posameznikovih želja in integracija stvari, ki jih v dani situaciji oziroma trenažnem procesu potrebuje sta dva zelo pomembna ključa do uspeha.

Paket - 5 individualnih treningov

200€


Kaj vsebuje?

  • Evalvacija.
  • Podaja mnenja.
  • 5 individualnih treningov.
  • Učenje posameznika.
  • Spremljanje napredka.

Evalvacija

Vsak človek predstavlja unikat zato moramo temu primerno oblikovati tudi trenažni proces. Evalvacija temelji na segmentalni in gibalni analizi drže ter gibanja na podlagi katerih se izoblikuje individualni vadbeni program. Tu se določijo točni cilji in prioritete h katerim se strmi tekom trenažnega procesa.

Individualni treningi

Na podlagi opravljene evalvacije se izoblikuje vadbeni program, ki strmi proti zastavljenim ciljem. Cilji se največkrat od posameznika do posameznika razlikujejo - od izoblikovanja postave pa vse do boljšega zaznavanja mišic tekom gibanja/treninga, ustrezne postavitve skeleta, ali pa premagovanja bolečin na določenem delu telesa. Individualni treningi vsebujejo celostni pristop k človeku kar pomeni, da se v sam proces vključijo treningi z lastno telesno težo, treningi za moč, hipertrofijo, propriocepcijo, mobilnost ipd.

Kje in kdaj?

Individualni treningi potekajo v MaxxGym-u na Dunajski cesti 190. Termini so variabilni kar pomeni, da uskladimo tvoj in naš urnik.

Klikni tukaj in nam napiši sporočilo.

V kolikor se zanimaš za spletni coaching (vadba na daljavo) te bo spodnja povezava peljala v pravo smer :).

Več o Spletnem Coachingu (klik).